Skip to main content
FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 1000,-

Noen tips for å få en litt enklere båtpuss.

vi skal her dele noen tips med dere for å svare på noe av det vi får mest spørsmål rundt.

Veldig mange spør “hvordan får jeg fenderlisten fin igjen?” spørsmålet mange gjerne stiller etterpå er “kan jeg bruke Aceton” Det enkle svarer på det er nei, Aceton trekker ut fuktigheten i fenderlisten, og gjør den sprø og dårlig. Vi bruker Autosol sin Fenderclean- Denne er kraftig og effekttiv i bruk, samt fjerner de aller fleste problemer med minimal arbeidsmengde. Her kan dere se ett bilde før og etter.

Etter behandling med Autosol bruker vi her Plaststar fra Tyske Koch. Dette har en god holdbarhet og legges på med en svamp.

Vannlinje og vanskelige flekker

Ett annet kjent problem er den typiske møkkranden i vannlinjen. Her må det brukes kraftige midler. Vi liker godt Hempel sin Preclean. Fukt overflaten og spray på med en enkel spruteflaske. Dette bør få virke ca 10 min (pass på at ikke produktet tørker på overflaten) Tenk sikkerhet og bruk både hansker og briller. Sitter skiten godt, kan du med fordel bruke en børste til å løste opp med. Benytt godt med vann for å skylle av produktet.

Bilde her er tatt etter en enkel runde preclean. Legg merke til hvor ren båten er i vannlinjen.

Teakdørk

Når teakdørken skal renses og behandles finnes det produkter som gjør denne jobben enkel. Du benytter ett produkt som renser og fjerner tidligere lag med olje, samt ett som lysner treverket til den teakfargen vi alle ønsker oss.

Produktene vi her bruker er Clean Teak pro og Boracol som avsluttende produkt. Dette er ett produkt vi har blitt veldig glad i grunnet holdbarheten.

0
  0
  Din handlekurv
  Handlekurven din er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon