Skip to main content
FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 1000,-

Stoffe båten på høsten? Klart du kan!

Visste du at mange av dagens bunnstoff kan påføres hele 9 måneder før sjøsetting? 

Tidligere har det vært en utbredt vane å stoffe båten en av de siste ukene før sjøsetting, og bunnmaling har vært en naturlig del av vårklargjøringen. Det var det også gode grunner til, da bunnstoffet i gamle dager ikke var egnet til å være på en tørr båt over lengre tid. Utfordringen på vårparten er at det ofte er mye som skal gjøres på en gang. Motoren skal ha service, båten skal poleres, og så må attpåtil plenen klippes, hekken trimmes og bikkja luftes. Hvorfor ikke heller bruke høsten til å gjøre båten vårklar?

Med dagens moderne bunnstoff, trenger du ikke lenger å vente til våren for å stoffe båten. Du kan faktisk påføre bunnstoffet hele 9 måneder før sjøsetting. Tar du båten på land i starten september, og stoffer den da, kan du fint sjøsette båten i slutten av mai. Ved tidlig påføring av bunnstoff er det viktig at båten står godt tildekket eller er lagret innendørs. Ønsker du å gjøre denne jobben på høsten må du velge et av disse bunnstoffene:

Ønsker du å lære mer om stoffing og vedlikehold av båt? Ta en titt på brosjyrene fra Jotun og Hempel! I disse får du super oversikt, som viser deg steg for steg hvordan du gjør jobben på best mulig måte. Les dem her:

Hempel: Den Lille Sjøsterke

Jotun: Båten – Alt om båten, over og under vannlinjen

0
  0
  Din handlekurv
  Handlekurven din er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon